În luna aprilie 2017 a fost semnată Decizia de finanțare din Instrumente Structurale pentru proiectul „Servicii pentru sprijinirea finalizării procesului de desemnare în contextul finalizării cerințelor pentru aplicațiile informatice”, cod proiect 2.1.042, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POAT 2014-2020, Axa Prioritară 2 – Sprijin pentru coordonarea, gestionarea și controlul FESI, Obiectivul specific 2.1. Îmbunătățirea cadrului de reglementare, strategic și procedural pentru coordonarea și implementarea FESI, Acțiunea 2.1.1. Activități pentru îmbunătățirea cadrului și condițiilor pentru coordonarea și controlul FESI și pentru gestionarea POAT, POIM și POC.

Obiectivul general al proiectului este sprijinirea Ministerului Fondurilor Europene/Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în finalizarea procesului de desemnare în contextul finalizării aplicațiilor informatice MySMIS 2014 și SMIS2014+, iar obiectivele specifice constau în susținerea procesului de transpunere a procedurilor specifice programelor operaționale în fluxuri și roluri armonizate și eficiente și în susținerea definitivării procedurilor și descrierii de sistem cu integrarea elementelor de utilizare a aplicațiilor informatice.

Beneficiar: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene

Rezultatele prevăzute ale proiectului constau într-un raport de analiză care să furnizeze informații privind procesul de transpunere a procedurilor specifice programelor operaționale în fluxuri și roluri armonizate și eficiente, precum si privind definitivarea procedurilor și descrierii de sistem cu integrarea elementelor de utilizare a aplicațiilor informatice.

Valoarea totală a proiectului este de 62.280 lei valoare eligibilă (din care FEDR 52.748,04 lei și cofinanțare 9.531,96 lei).

Durată proiect: 9 luni, respectiv de la 01.08.2016 până la 30.04.2017.

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

“Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020”