În luna februarie 2017 s-a finalizat implementarea proiectului “Sprijin pentru Ministerul Fondurilor Europene, inclusiv AM POAT, AM POC, AM/OIR POIM, prin asigurarea cheltuielilor cu relocarea şi a spațiului de arhivă (I) (beneficiar MFE)”, cod proiect 2.1.041, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POAT 2014-2020, Axa Prioritară 2 – Sprijin pentru coordonarea, gestionarea și controlul FESI, Obiectivul specific 2.1. Îmbunătățirea cadrului de reglementare, strategic și procedural pentru coordonarea și implementarea FESI, Acțiunea 2.1.1. Activități pentru îmbunătățirea cadrului și condițiilor pentru coordonarea și controlul FESI și pentru gestionarea POAT, POIM ȘI POC.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 14 luni - respectiv de la 01.01.2016 până la 28.02.2017 - și a avut ca obiectiv general contribuția la buna desfășurare a activităților specifice ale structurilor din cadrul MFE, prin asigurarea cheltuielilor aferente relocărilor şi închirierii unui spațiu de arhivă provizoriu.

Beneficiar: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Obiectivul specific al proiectului a constat în acordarea sprijinului logistic prin asigurarea cheltuielilor aferente relocărilor în diferite locații pe parcursul anului 2016 şi închirierea unui spațiu de arhivă pentru perioada Aprilie - Decembrie 2016, contribuind la buna desfășurare a activităților specifice structurilor implicate din cadrul MFE.

Rezultatele atinse în perioada de referință:
1. A fost asigurat spațiul necesar depozitării arhivei AM POAT și AM POS CCE, în comuna Mihăilești, str. Avicola nr. 28 județul Giurgiu.
2. Au fost asigurate serviciile de relocare ale arhivei structurilor AM POAT și AM POS CCE, din Municipiul București în comuna Mihăilești, str. Avicola nr. 28, județul Giurgiu.
3. Au fost asigurate serviciile de relocare ale bunurilor, respectiv mobilierului, obiectelor, echipamentelor, materialelor și documentelor aflate în dotarea Direcției Regionale Infrastructură Cluj-Napoca la noua locație, pentru buna desfășurare a activităților, din str. Minerilor nr. 47 pe str. Tache Ionescu nr. 72 din Jud. Cluj, Municipiul Cluj Napoca.
4. Au fost asigurate serviciile de relocare ale bunurilor, respectiv echipamentelor, materialelor şi documentelor aflate în dotarea Direcției Generale Programe Infrastructură Mare, la noua locație, pentru buna desfășurare a activităților, din sediul Ministerului Fondurilor Europene, bld. Ion Mihalache nr. 15-17 și din bld. Carol I nr. 34-36 în Calea Șerban Vodă nr. 30-32, Municipiul București.
5. Au fost asigurate serviciile de relocare ale bunurilor, respectiv echipamentelor, materialelor și documentelor aflate în dotarea Direcției Generale Programe Infrastructură Mare – AM POS T, la noua locație, pentru buna desfășurare a activităților, din incinta Ministerului Transporturilor - bld. Dinicu Golescu nr. 38 în bld. Carol I nr. 34-36, Municipiul București.
6. A fost asigurat necesarul de cutii de carton și bandă adezivă, pentru ambalarea documentelor și bunurilor care au fost relocate pentru AM POAT, AM POS CCE, DG PIM AM POS M, DGPIM AM POS T, astfel încât, acestea au ajuns în stare bună la destinația finală.

Valoarea totală a proiectului a fost de 78.201,91 lei, valoarea eligibilă 76.277,51 lei (din care FEDR 64.603,23 lei și cofinanțare 11.674,28 lei).

Valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate în cadrul deciziei de finanțare pentru acest proiect a fost de 65.431,39 lei, din care valoarea de 55.417,12 lei reprezentând asistența financiară nerambursabilă din Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

“Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020”