Evenimentul privind etica și conflictul de interese pentru beneficiarii și potențialii beneficiari POCA  • Program operațional
    POCA

Data: 11.09.2017

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA), organizează vineri, 29 septembrie 2017, începând cu ora 09:30, la Hotel Ramada Majestic București, sala Ion Luca Caragiale, Evenimentul privind etica și conflictul de interese pentru beneficiarii și potențialii beneficiari POCA, cu participarea reprezentanților Autorității de management, ai instituțiilor administrației publice centrale, ai Departamentului pentru Lupta Antifraudă, ai Ministerului Justiției, ai Agenției Naționale de Integritate şi ai Ministerului Public.

Evenimentul se va concentra pe abordarea unor teme legate de etică, conflictul de interese și fraudă (inclusiv în domeniul achizițiilor publice), va cuprinde prezentarea unor metode de identificare și gestionare a conflictului de interese si a incompatibilităților, implicațiile nerespectării ghidurilor în domeniu, elaborate la nivelul Comisiei Europene, a Directivei (UE) 2017/1371 a Parlamentului European și a Consiliului Europei din 5 iulie 2017.

Această activitate este derulată în cadrul proiectului „Sprijin pentru activitățile de publicitate, informare și comunicare ale AM POCA, cod SIPOCA 38”, finanțat din axa 3 - Asistență tehnică POCA. Una dintre activitățile majore ale acestui proiect vizează organizarea unor evenimente ce au ca scop transmiterea optimă a informațiilor relevante privind POCA 2014-2020, astfel încât să se asigure o utilizare și promovare eficientă a fondurilor alocate.

Persoane de contact: Aura Munteanu, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Iuliana Cotîrlan, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !