Lansare în consultare publică Ghidul Solicitantului POC Acțiunea 1.1.2 - "Dezvoltarea RoEduNet"  • Program operațional
    POC

Data: 23.11.2017

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate şi Ministerul Cercetării şi Inovării - Organismul Intermediar pentru Cercetare anunță lansarea spre consultare publică a Ghidului Solicitantului pentru Acțiunea 1.1.2 - Dezvoltarea unor rețele de centre CD, coordonate la nivel național și racordate la rețele europene și internaționale de profil și asigurarea accesului cercetătorilor la publicații științifice și baze de date europene și internaționale "Dezvoltarea RoEduNet" în perioada 23 noiembrie - 8 decembrie 2017.

Ghidul Solicitantului este postat pe site-ul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate, în secţiunea Implementare Program şi pe site-ul Organismului Intermediar pentru Cercetare, http://www.poc.research.gov.ro, la secțiunea Noutăți.

Observațiile şi sugestiile pot fi trimise până la data de 08 decembrie 2017, ora 17:00 la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !