Consultare publică privind fondurile UE pentru coeziune  • Program operațional
    Toate programele

Data: 12.01.2018

În 2018, Comisia Europeană va prezenta propuneri ample pentru următoarea generație de programe financiare – Cadrul Financiar Multianual post-2020, adică bugetul pe termen lung al UE. Propunerile Comisiei vor fi concepute în așa fel încât să-i permită Uniunii Europene să obțină rezultate în domeniile care contează cel mai mult, respectiv domeniile în care acțiunile sale pot fi mai eficiente decât acțiunile izolate ale statelor membre. Pentru aceasta, este necesară o evaluare atentă a aspectelor care au funcționat bine în trecut, dar și a celor care ar putea fi îmbunătățite în viitor.

În acest sens, toți cetățenii interesați de domeniul politicii europene de coeziune, inclusiv beneficiarii programelor și fondurilor UE (autoritățile naționale, regionale și locale, organismele guvernamentale și neguvernamentale, instituțiile academice, societatea civilă și întreprinderile etc.) sunt invitați, în perioada 10 ianuarie – 8 martie 2018, să formuleze propuneri pentru următoarea generație de programe cuprinse în Cadrul Financiar Multianual post 2020.

Obiectivul consultării publice este de a colecta opiniile tuturor părților cu privire la modul în care putem valorifica la maximum fiecare euro din bugetul UE.

Detaliile consultării publice: https://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-eu-funds-area-cohesion_ro

Chestionarul consultării publice privind fondurile UE în domeniul coeziunii: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/17c034bf-d01b-4724-bd3a-ef629b1b35cd?draftid=4891596f-61b9-4a88-b083-f218ed22e0db&surveylanguage=RO

 

 


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !