„În luna decembrie 2015 s-a finalizat implementarea proiectului „Sprijin pentru Serviciul Unitatea de Plată reprezentând instruire, asistenţă şi mentenanţă pentru softul specializat de contabilitate”, Cod SMIS 48283, cofinanţat din FEDR prin Programul Operaţional Sectorial Creșterea Competitivității Economice 2007-2013, Axa V POS CCE – ASISTENȚĂ TEHNICĂ, DMI 2: Sprijin pentru comunicare, evaluare și TI.

Proiectul s-a derulat prin implementarea Activității nr.1 – Asigurarea de asistență tehnică și mentenanță pentru sistemul informatic Prosys și a Activității nr.2 – Actualizarea/Dezvoltarea sistemului informatic și cursuri specializate de instruire.

Proiectul a avut rolul de creștere a gradului de acuratețe privind operațiunile financiar/contabile derulate pentru proiecte POS CCE, AXELE I – V, precum și de îmbunătățire a cunoștințelor personalului AM POSCCE în vederea utilizării corecte și eficiente a aplicației Prosys. Prin proiect au fost asigurate mentenanță, modificări de soft, actualizări/dezvoltări și instruiri în ceea ce privește programul specializat în contabilitate Prosys.

Beneficiarul direct a fost personalul AM POSCCE – Serviciul Unitatea de Plată.

Rezultatele proiectului s-au concretizat în sprijin pentru AM POSCCE – Serviciul   Unitatea de Plată reprezentând instruirea personalului, asistenţă şi mentenanţă pentru softul specializat de contabilitate ProSys.

Totalul cheltuielilor eligibile aprobate prin contract/fișa de proiect a fost de 80664.57 lei, din care valoarea contribuției financiare nerambursabile solicitate din FEDR a fost în sumă de 50673.82 lei.”