POC Consultare publică - Ghidul solicitantului pentru Acţiunea 2.2.1 - Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere, apel nr. 3  • Program operațional
    POC

Data: 16.07.2020

Ministerul Fondurilor Europene (Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate) și Autoritatea pentru Digitalizarea României (Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale) anunță lansarea spre consultare publică a Ghidului Solicitantului aferent Acțiunii 2.2.1 - Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere, apel nr. 3.

Perioada de consultare publică începe în data de 17.07.2020 și se încheie în data de 30.07.2020. În acest timp, persoanele sau entitățile interesate vor putea formula observații și propuneri, care vor fi centralizate de Organismul Intermediar pentru promovarea Societății Informaționale și analizate împreună cu AMPOC. Observațiile vor fi transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !