POIM: Clarificări privind accesarea fondurilor europene în cadrul apelului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”  • Program operațional
    POIM

Data: 27.11.2020

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare aduce clarificări referitoarea la condițiile de accesare a fondurilor europene în cadrul apelului de proiecte POIM 819/9/1 „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”, prin Ordinul nr. 1455/27.11.2020.

Astfel, solicitanții de finanțare vor putea depune maxim un proiect / beneficiar, investițiile urmând a fi destinate unităților modulare de terapie intensivă și intermediare atașate spitalelor județene de urgență / spitalelor de urgență / institutelor medicale / spitalelor de boli infecțioase. Aceștia vor trebui să facă dovada existenței personalului necesar pentru operarea capabilităților medicale propuse în proiecte, precum și a terenului necesar pentru amplasarea acestora.

După ieșirea din criza cauzată de virusul SARS-CoV-2, dotările realizate în cadrul proiectelor vor funcționa ca unități de rezervă pentru ATI/ Urgență timp de 10 ani.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !