POC: Ghidul solicitantului pentru apelul „Sprijin pentru entitățile din domeniul agroalimentar sub formă de microgranturi și granturi pentru capital de lucru”



  • Program operațional
    POC

Data: 10.05.2022

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate publică Ghidului solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor, tip de proiect “Sprijin pentru entitățile din domeniul agroalimentar sub formă de microgranturi și granturi pentru capital de lucru”, Acțiunea 4.1.2 – Sprijin pentru capital de lucru, aprobat prin Ordinul MIPE nr. 672/09.05.2022.

- Ghidul solicitantului aferent Acțiunii 4.1.2 – Sprijin pentru capital de lucru;
- Anexele nr. 1-8 la Ghidul solicitantului.

În cadrul acestui apel vor putea depune proiecte:

- Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) în parteneriat cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură pentru Măsura 1 – microgranturi.
- Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) în parteneriat cu Agențiile pentru întreprinderi mici și mijlocii, atragere de investiții și promovare a exportului pentru Măsura 2 – granturi pentru capital de lucru.

Ulterior, MADR și MAT vor deschise apeluri de proiecte pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru. Cererile de finanțare vor fi depuse în platforma IMM Recover.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !