POCU: Listele intermediare ale proiectelor aprobate și selectate – apelul “Educație nonformală în sistem outdoor – Regiuni mai putin dezvoltate”  • Program operațional
    POCU

Data: 11.08.2022

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 publică listele intermediare ale cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară și lista intermediară a proiectelor selectate, respectiv lista intermediară a proiectelor selectate și lista intermediară a proiectelor aprobate pe lista de rezervă, pentru apelul de proiecte POCU/987/6/26 “Educație nonformală în sistem outdoor – Regiuni mai putin dezvoltate”.

Începând cu data de 11.08.2022, solicitanții vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014, Notificarea cu privire la rezultatul evaluarii tehnice si financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat in cadrul notificarii privind rezultatul evaluarii tehnice si financiare, potrivit pașilor descriși în documentul Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !