08 noiembrie începe depunerea proiectelor pentru măsura de eficiență energetică dedicată APL-urilor  • Program operațional
    POIM

Data: 04.11.2022

 

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, dă startul în data de 08 noiembrie 2022, ora 10.00 a apelului de proiecte dedicat autorităților administrației publice locale - Măsuri pentru sprijinirea investiţiilor în capacităţi de producere energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul autorităților publice locale.

Prin realizarea investițiilor în cadrul apelului este sprijinită promovarea producerii de energie din surse regenerabile la niveul AP-urilor prin finanțarea următoarelor tipuri de proiecte:
- Realizarea capacităților de producere energie electrică și termică în cogenerare din SRE cu excepția biomasei pentru consum propriu.
- Realizarea capacităților de producere energie electrică și termică din SRE cu excepția biomasei pentru consum propriu.

Apelul este deschis din 08 noiembrie ora 10.00, până la 16 noiembrie ora 17.00 având un buget alocat de 250.000.000 euro.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !