24 noiembrie se dă startul depunerii proiectelor pentru producerea de energie din surse regenerabile în vederea comercializării la nivelul APL-urilor



  • Program operațional
    POIM

Data: 22.11.2022

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, dă startul în data de 24 noiembrie 2022, ora 10.00 a apelului de proiecte dedicat autorităților administrației publice locale - Măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice și stimularea utilizării energiei regenerabile, Obiectivul specific 11.2: Utilizarea energiei din surse regenerabile la nivelul autorităților publice locale.

Prin realizarea investițiilor în cadrul apelului este sprijinită promovarea producerii de energie din surse regenerabile la niveul AP-urilor prin finanțarea următoarelor tipuri de proiecte:
- Realizarea capacităților de producere energie electrică și termică în cogenerare din SRE cu excepția biomasei pentru comercializare.
- Realizarea capacităților de producere energie electrică și termică din SRE cu excepția biomasei pentru comercializare.

Apelul este deschis din 24 noiembrie 2022 ora 10.00 până la 06 decembrie ora 17.00 având un buget alocat de 250.000.000 euro.

Completarea declarațiilor pe platforma IMM Recover

In vederea depunerii proiectelor este necesară completarea următoarelor declarații, conform indicațiilor de aici.

Declarațiile nu sunt prevăzute în Ghidul Solicitantului și nu influențează evaluarea proiectelor, dar sunt obligatorii pe platforma IMM Recover pentru depunerea cererilor de finanțare.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !