AM POAD lansează în consultare publică Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Acordarea de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, saci de dormit pentru persoanele fără adăpost”, apel competitiv, Măsura P2.3 - precaritate materială de bază (lipsa articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte, saci de dormit etc.) din POAD.  • Program operațional
    POAD

Data: 30.05.2023

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional de Ajutorare a Persoanelor Dezavantajate (POAD) 2014-2020 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene lansează în consultare publică Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Acordarea de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, saci de dormit pentru persoanele fără adăpost”, apel competitiv, Măsura P2.3 - precaritate materială de bază (lipsa articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte, saci de dormit etc.) din POAD.

Propunerile si observațiile pot fi transmise pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 09.06.2023.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !