AM POCU publică în consultare GS CS - „Pentru o inimă sănătoasă - Program de screening pentru identificarea pacienților cu factori de risc cardiovascular” (AP4/PI 9.iv/OS 4.9).  • Program operațional
    POCU

Data: 18.05.2018

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene anunţă lansarea spre consultare publică a Ghidului Solicitantului Condiții Specifice „Pentru o inimă sănătoasă - Program de screening pentru identificarea pacienților cu factori de risc cardiovascular” (AP4/PI 9.iv/OS 4.9).

Obiectivul acestui apel de proiecte este, pe de o parte, îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor implicați în derularea programului de screening pentru identificarea pacienților cu factori de risc cardiovascular, iar pe de altă parte, finanțarea derulării programului național de screening pentru identificarea pacienților cu factori de risc cardiovascular (minimum 200.000 persoane care vor beneficia de programul național de screening).

Ghidul Solicitantului este postat pe site-ul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman: http://www.fonduri-ue.ro/pocu-2014#implementare-program

Observaţiile şi sugestiile pot fi trimise până la data de 5 iunie 2018 pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !