Ghid POCU în consultare: „Dezvoltarea Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate” (OS 4.2)  • Program operațional
    POCU

Data: 31.01.2018

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman din cadrul Ministerulul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene publică, în consultare, Ghidul Solicitantului Condiții Specifice AP 4/ PI 9.ii/ OS 4.2 „Dezvoltarea Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate”, dedicat teritoriului ITI Delta Dunarii.

Finanțarea proiectelor în cadrul OS 4.2 „Dezvoltarea Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate”, dedicat teritoriului ITI Delta Dunarii, vizează comunitățile marginalizate din acest areal, având la bază o abordare integrată fundamentată pe nevoile specifice locale prin acțiuni privind integrarea persoanelor pe piața muncii, prin încurajarea participării la stagii și scheme de ucenicie/cursuri de formare profesională, sprijin pentru continuarea educației cu obținerea unor calificări și competențe relevante pentru piața muncii cu efecte concrete în integrarea profesională, precum și prin încurajarea și cultivarea spiritului antreprenorial.

Vă rugăm să transmiteți observatiile/propunerile dumneavoastră privind îmbunătățirea documentelor mai sus menţionate la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 12.02.2018.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !