AM POIM publică în consultare Ghidul solicitantului pentru Obiectivul Specific 6.2. Reducerea consumului de energie la nivelul consumatorilor industriali  • Program operațional
    POIM

Data: 09.02.2018

Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 publică, în consultare, versiunea revizuită a Ghidului solicitantului pentru Obiectivul Specific 6.2. ”Reducerea consumului de energie la nivelul consumatorilor industriali”.

Finanțarea proiectelor în cadrul obiectivului specific menționat vizează implementarea unui număr de sisteme de monitorizare a consumurilor de energie la consumatorii industriali.

Vă rugăm să transmiteți propunerile dumneavoastră privind îmbunătățirea documentelor mai sus menţionate, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 23.02.2018.

Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprobării variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivul Specific 6.2. ”Reducerea consumului de energie la nivelul consumatorilor industriali”.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !