Anunţ privind publicarea spre consultare publică a Ghidului solicitantului pentru Obiectivul Specific 6.3. Reducerea consumului mediu de energie electrică la nivelul locuințelor, din cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM)



  • Program operațional
    POIM

Data: 19.03.2019

Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, publică în consultare versiunea revizuită a Ghidului solicitantului pentru Obiectivul Specific 6.2. ” Reducerea consumului mediu de energie electrică la nivelul locuințelor”.

Finanțarea proiectelor în cadrul obiectivului specific menționat vizează:

  • Implementarea distribuţiei inteligente într-o zonă omogenă de consumatori casnici de energie electrică (proiecte demonstrative la nivelul regiunilor acoperite de operatorii de distribuție concesionari)

Vă rugăm să transmiteți propunerile dumneavoastră privind îmbunătățirea documentelor mai sus menţionate, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 08.04.2019.

Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprobării variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivul Specific 6.3. ” Reducerea consumului mediu de energie electrică la nivelul locuințelor”.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !