Consultare publică: Ghidul Solicitantului aferent Acțiunii: 1.1.1 Mari infrastructuri de CD – Tip de proiect: Suport pentru pregatirea proiectului major DANUBIUS-RI  • Program operațional
    POC

Data: 18.02.2020

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate din cadrul Ministerului Fondurilor Europene și Organismul Intermediar pentru Cercetare din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării anunță transmiterea în consultare publică a Ghidului Solicitantului aferent Acțiunii: 1.1.1 Mari infrastructuri de CD – Tip de proiect: Suport pentru pregatirea proiectului major DANUBIUS-RI; Axa prioritară: I. Cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare (CDI) în sprijinul competitivității economice și dezvoltării afacerilor, Obiectiv Specific: OS 1.2. Creşterea participării românești în cercetarea la nivelul UE.

În cadrul acestui apel se va finanța proiectul Suport pentru pregatirea proiectului major DANUBIUS-RI.

Buget alocat: 5 milioane euro

Perioada de consultare publică începe la 19.02.2020 și se încheie la 03.03.2020. În acest timp, persoanele sau entitățile interesate vor putea formula observații și propuneri, care vor fi centralizate de Organismul Intermediar pentru Cercetare și analizate împreună cu AMPOC. Observațiile vor fi transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

ATENŢIE: Proiectul pregătitor pentru implementarea proiectului major DANUBIUS-RI va fi finanţat în condiţiile aprobării de către Comisia Europeană a modificărilor Programului Operaţional Competitivitate.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !