Anunţ privind consultarea publică referitoare la GS CS „Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității şi refacerea ecosistemelor degradate” - POIM  • Program operațional
    POIM

Data: 27.02.2020

Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare, reamintește potențialilor beneficiari ai Axei Prioritare 4 - Protecţia mediului prin măsuri de conservare a biodiversităţii, monitorizarea calităţii aerului şi decontaminare a siturilor poluate istoric că propunerile de consolidare a documentației aferente proiectulului de Ghid al Solicitantului aferent acțiunii elaborare a planurilor de management/seturilor de măsuri de conservare / planurilor de acţiune pentru ariile naturale protejate (inclusiv cele situate în mediul marin) şi pentru speciile de interes comunitar neacoperite de proiectele anterioare se primesc la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în data de 13 martie 2020.

Proiectul documentației poate fi consultat pe site-ul https://www.fonduri-ue.ro/poim-2014#implementare-ghiduri-beneficiari. Comentariile si sugestiile publicului se primesc la sediul din Șos. București-Ploiești, nr. 1-1B, Victoria Office sector 1, București și/sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în termen de 15 zile de la data prezentului anunț.

 


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !