POIM actualizează ghidul „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19″  • Program operațional
    POIM

Data: 07.07.2020

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare publică corrigendum la ghidul „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19″, aprobat prin ordinul ministrului fondurilor europene nr. 613/ 2020.

Revizuirea Ghidului solicitantului se face în scopul clarificării modalității de aplicare a prevederilor regulamentelor europene în domeniu și în contextul definitivării strategiei de pregătire și implementare a proiectelor identificate de către solicitanții de finanțare în vederea asigurării unui răspuns adecvat la criza sanitară aflată în prezent în desfășurare.

Prin urmare, modificările vizează evidențierea investițiilor aferente exclusiv regiunii de dezvoltare București – Ilfov, actualizarea sistemului de indicatori de realizare, actualizarea secțiunii 1.8.1 Valoarea proiectelor și extinderea perioadei de eligibilitate a cheltuielilor până la data de 30.04.2021.

În ceea ce privește extinderea perioadei de eligibilitate a cheltuielilor, aducem la cunoștința solicitanților care au depus cereri de finanțare înainte de emiterea prezentului ordin de modificare a Ordinului MFE nr. 613/15.05.2020, posibilitatea de a revizui cererile de finanțare, după caz, pentru a beneficia în mod egal de această extindere.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !