Anunţ privind suspendarea apelului de proiecte POIM/9/4/1/ Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității și refacerea ecosistemelor degradate aferent OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate  • Program operațional
    POIM

Data: 07.12.2016

Începând cu data de 15.12.2016, ora 10, se suspendă apelul de proiecte POIM/9/4/1/Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității și refacerea ecosistemelor degradate aferent OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Un nou apel de proiecte va fi deschis ulterior elaborării și aprobării unei variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivul Specific 4.1 Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii prin măsuri de management adecvate şi refacerea ecosistemelor degradate, ce urmează a fi supus consultării publice.

Menționăm că proiectele depuse și înregistrate până la data suspendării apelului vor fi evaluate conform documentației aprobate prin Ordinul Ministrului Fondurilor Europene nr. 526/19.04.2016.

Reamintim că apelul de proiecte a fost lansat în data de 19.04.2016, în cadrul Axei prioritare Protecţia mediului prin măsuri de conservare a biodiversităţii, monitorizarea calităţii aerului şi decontaminarea siturilor poluate istoric, pentru O.S. 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !