La data de 31.12.2015 s-a finalizat implementarea proiectului „Asigurarea sprijinului pentru cheltuieli cu deplasările personalului MFE, pentru coordonarea instrumentelor Structurale/FESI si gestionarea POAT”, cod SMIS 59422, cofinanțat din FEDR prin Programul Operațional Asistenţa Tehnică 2007-2013, axa prioritara 1 „Sprijin pentru implementarea instrumentelor structurale şi coordonarea programelor”, domeniul major de intervenţie 1.4. „Funcţionarea Autorităţii de Management pentru POAT, a ACIS, a Autorităţii de Certificare şi Plată şi a Autorităţii de Audit”.

Proiectul a fost derulat pe o perioada de 24 luni şi a avut ca obiect sprijinirea funcționării MFE în calitate de autoritate pentru coordonarea IS și a AM POAT, prin asigurarea cheltuielilor cu deplasările personalului în perioada 2014-2015 și cheltuielilor cu serviciile de transport necesare DGAT și DGAPE.

Valoarea plaților efectuate in cadrul contractului de finanțare pentru acest proiect a fost de 969.341,37 lei, reprezentând asistenţa financiară nerambursabilă prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.