În luna decembrie 2015 s-a finalizat implementarea proiectului „Servicii de stabilizare a aplicatiei MySMIS”, cod SMIS 59420, cofinanţat din FEDR prin Programul Operaţional Asistenţă Tehnică 2007-2013 axa prioritară 2 „Dezvoltarea în continuare și sprijin financiar pentru funcționarea Sistemului Unic de Management al Informației”, domeniul major de intervenţie 2.1 “Dezvoltarea și mentenanța SMIS și a rețelei sale digitale”.

Beneficiarul proiectului a fost Ministerul Fondurilor Europene – Serviciul Coordonare SMIS din cadrul Direcției IT și Coordonare SMIS. Proiectul a avut o perioadă de implementare de 6 luni și a avut ca scop asigurarea stabilizării și a funcționării continue a aplicației MySMIS, în conformitate cu nevoile mecanismelor de implementare a Instrumentelor Structurale pentru perioada de programare 2007-2013.

Rezultatele proiectului s-au concretizat în asigurarea stabilizării MySMIS și a funcționării continue a acestei aplicații, în conformitate cu procedurile existente.

Valoarea totală a proiectului a fost de 467.488,92 lei, reprezentând valoarea asistenței financiare nerambursabile solicitate din FEDR, iar valoarea plăților efectuate în cadrul contractului de finanțare a fost de 302.430,49 lei, reprezentând asistența financiară nerambursabilă prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.