AM POAT lansează în consultare publică versiunea revizuită a GS - CS de accesare a fondurilor din POAT 2014-2020  • Program operațional
    POAT

Data: 12.07.2018

Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Asistență Tehnică 2014-2020, publică în consultare versiunea revizuită a Ghidului Solicitantului - condiții specifice de accesare a fondurilor din Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

Principalele modificări de simplificare și care vin în sprijinul beneficiarilor vizează:

  • comasarea grilelor de evaluare (pentru conformitate administrativă și tehnico-financiară) în vederea reducerii perioadei de evaluare și pentru transmiterea tuturor observațiilor încă din prima verificare a proiectului;

  • introducerea posibilității de justificare a cheltuielilor din prisma cheltuielior anterior incluse în proiecte finanțate din POAT, eliminându-se astfel obligativitatea transmiterii documentelor justificative în aceste cazuri.

În completarea Ghidului Solicitantului condiții specifice de accesare a fondurilor din Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020, au fost actualizate și documentul Orientări privind accesarea finanțărilor acordate în cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică 2014-2020, elaborat în vederea informării generale a potențialilor beneficiari, precum și anexele Ghidului Solicitantului care sunt de asemenea publicate pentru consultare.

Ghidul Solicitantului pentru Programul Operaţional “Asistenţă Tehnică” 2014-2020, aprobat prin Ordinul ministrului fondurilor europene nr. 6789/14.11.2017 cu modificările și completările ulterioare va fi abrogat la momentul aprobării noului Ghid.

Autoritatea de Management pentru POAT aşteaptă propunerile şi observaţiile dumneavoastră la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 19.07.2018.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !