În luna august 2016, a fost emisă Decizia de finanţare a proiectului „Sprijin în asigurarea vizibilității unor domenii de intervenție ale POCU”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 7 – Asistență Tehnică, Obiectiv specific 7.3 – „Creșterea gradului de informare a beneficiarilor și potențialilor beneficiari POCU privind activitățile care pot face obiectul FSE, valorizarea și implementarea de bune practici și inițiative în domeniul FSE”.

Durata proiectului este de 11 luni.

Beneficiarul proiectului este Unitatea de Comunicare Publică şi Informare privind Instrumentele Structurale din cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de informare a potențialilor beneficiari ai POCU în legătură cu activitățile care pot face obiectul FSE.

Rezultatele anticipate – 16 spoturi video în tehnica whiteboard story, difuzarea acestora pe 2 canale social media, 1 brief de creație, 1 media plan.

Valoarea totală a proiectului este de 132.935,21 lei, iar valoarea asistenței financiare nerambursabile a proiectului solicitată este de 112.612,08 lei.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.