În data de 14 aprilie 2016, Ministerului Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC) 2014-2020, a găzduit workshop-ul interactiv „Achiziții publice. Noutăți și reguli de bună practică”.

Evenimentul şi-a propus să contribuie în mod semnificativ la creşterea calităţii procedurilor de achiziţii publice derulate de potenţialii beneficiari ai POC.

La eveniment au participat Laurențiu Stelea, secretar de stat în cadrul MFE, Suzana Chiriac, director general AM POC, alţi reprezentanţi ai Autorităţii de Management şi ai Organismului Intermediar pentru Cercetare, respectiv ai Organismului Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale. Expertiza tehnică a fost asigurată de către Constantin Armașu, director asociat Idelis Management, Victor Alistar, Director executiv Transparency International România, precum şi de experţi din cadrul AM POC.

Subiectele discutate în cadrul workshop-ului au vizat regulile de bună practică, erorile frecvente, conflictul de interese și indicatorii de fraudă în cadrul achizițiilor publice. De asemenea, au fost punctate şi elemente ale noului pachet legislativ care urmează a fi aprobat în acest domeniu.

Documentele prezentate în cadrul evenimentului:

pptWorkshop interactiv: Achiziții publice. Noutăți și reguli de bună practică

pptAchiziții publice. Noutăți și reguli de bună practică

pptWorkshop interactiv: Achiziții publice. Noutăți și reguli de bună practică - Conflictul de interese

pptWorkshop interactiv: Achiziții publice. Noutăți și reguli de bună practică - Indicatori de fraudă

GALERIE FOTO:

2 2 2 2 2