Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene vă prezintă noul sistem informatic MySMIS2021+, care stă la baza gestionării fondurilor externe nerambursabile și este construit în conformitate cu regulile de transparentizare, simplificare și acces facil la fondurile europene aferente perioadei de programare 2021-2027.

MySMIS2021/SMIS2021+ reprezintă sistemul informatic unitar dezvoltat pentru gestionarea asistenței financiare nerambursabile aferente perioadei financiare 2021—2027, gestionat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care interacționează cu sistemul informatic al Comisiei Europene - SFC 2021, și care este proiectat având la bază principiul asigurării interoperabilității cu alte sisteme informatice, astfel încât să poată oferi în orice moment situații operative de ansamblu, precum și raportări specifice și detaliate, în funcție de nevoile utilizatorilor. Sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021+ include aplicațiile informatice MySMIS2021 și SMIS2021, precum și aplicațiile informatice conexe.

Veți putea accesa aplicația MySMIS2021 accesând butonul de mai jos, în baza termenilor și condițiilor de utilizare a aplicației MySMIS2021.


MySMIS2021

 

Helpdesk

Pentru secținea de întrebari frecvente, colectate în cadrul aplicației de Helpdesk, puteți afla răspunsurile accesând link-ul de mai jos:

Întrebări frecvente HD

Manuale


MODULUL @AUTENTIFICARE

Descarcă

Se pare ca aveti probleme cu vizualizarea PDF-urilor in acest browser: Dati click pentru download

MODULUL @PROIECTE

Descarcă

Se pare ca aveti probleme cu vizualizarea PDF-urilor in acest browser: Dati click pentru download