Consultare publică: Ghidul solicitantului aferent Axei prioritare 7 - Creşterea eficienței energetice la nivelul sistemului centralizat de termoficare în oraşele selectate  • Program operațional
    POIM

Data: 13.03.2020

Ministerul Fondurilor Europene publică în consultare Ghidul solicitantului aferent Axei prioritare 7 - Creşterea eficienței energetice la nivelul sistemului centralizat de termoficare în oraşele selectate, din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), revizuit, în stadiu de proiect.

Revizuirea Ghidului solicitantului se face în scopul sprijinirii investițiilor în rețele de termoficare centralizată din alte centre urbane care nu au fost preidentificate inițial și deschiderii unui nou apel pentru proiecte în cadrul Obiectivului Specific (OS) 7.1, cu respectarea condițiilor de finanțare din cadrul programului.

Comentariile și sugestiile publicului se primesc la sediul din Șos. București-Ploiești, nr. 1 - 1B, Victoria Office Intrarea str. Menuetului, nr. 7, București, Sector 1 și/sau pe adresele de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în termen de 15 calendaristice zile de la data prezentului anunț.


Pentru cautare avansată, va rugăm sa va logați !